streda, júna 06, 2007

Jens Uwe novym sefom ISFE

Sef sefovho sefa - teraz som vam prezradil moju poziciu v organizacnej strukture EA - sa vola Jens Uwe Intat, a bol zvoleny za noveho sefa ISFE. V skratke sa jedna o europsku organizaciu starajucu sa o zaujmy hernych vydavatelov ako aj predajcov hier.

Nema zmysel zakryvat, ze sa jedna o tvrdu politiku. Jens bude musiet priamo v Bruseli bojovat za politicke, pravne a financne zalezitosti tykajuce sa ochrany intelektualneho vlastnictva, e-commerce a vyjednavani so Svetovou obchodnou organizaciou (WTO). Okrem politiky ma ISFE pod palcom aj PEGI - rating, ktory oznacuje vhodnost hier pre urcite vekove kategorie. To su tie nalepky "hra len od 18tich", ktore v nasich koncinach len malokto pozna a vyuziva. To uz je vsak na sirsiu diskusiu. Jens, drzime palce!


Inak, jeden z najvyssich sefov europskeho EA je docela zabavny clovek, ktory si nevaha spravit srandu aj sam zo seba. Po prvykrat som ho mal moznost vidiet na velkom marketingovom mitingu vo vtipnej scenke. Oblecene sexi svadobne saty a na tvari hrubu vrstvu mejkapu... Holt, herny biznis musi byt zabava!

Žiadne komentáre: